Защита на личните данни

Здравейте, приятели,
Сигурно само аз още не съм Ви писала по този въпрос, но се налага, затова го правя. 🙂
Обръщам се към всички прекрасни хора, които ми оставиха своите имейл адреси и имена, и получиха като подарък моята първа електронна книга “Щом аз мога, и ти ще можеш!” с вдъхновяващи истории на жени, от които се възхищавам и уча.
Както знаете,  до сега не съм Ви изпращала имейли, защото начинът, по който става това, ми се стори много сложен и си дадох време да го разуча, а освен това не исках да звуча като всички онези имейли, които ме засипват всеки ден с всякакви послания и предложения.
Но аз уважавам правото Ви на защита на личните Ви данни и затова Ви уведомявам за следното:
От 25.05.2018г. влезе в сила  Европейски регламент за защита на физическите лица по повод на обработването на лични данни (GDPR). Той въвежда подробна регулация как следва да се обработват лични данни на физически лица с цел тяхната защита и какви права имат тези физически лица cialis pas cher в тази връзка.
Поради това, аз Ви уведомявам, че днес ще изтрия всички Ваши лични данни, които сте ми предоставили до момента, когато сте натиснали бутона “Да, искам!” накрая на регистрационната форма в сайта ми moetomyasto.com.
Ако искате да получавате по имейла новите ми материали по темите от калейдоскопа Живот, както и новите ми електронни книги, и новини за проектите ми “Женски срещи”, “Седянка”, а съвсем скоро и за един нов проект, моля да отговорите на имейла, който след малко ще изпратя до всеки от Вас с потвърждение “Да, искам!”
На всички, които ми предоставят от този момент нататък своите лични данни, гарантирам, че ще се отнасям с внимание към тях, и ще ги обработвам законосъобразно и само за целите, за които са ми предоставени.
Уверявам Ви, че няма да  предоставям личните  Ви данни  на трети лица, още по-малко на лица извън Европейския съюз, и ще ги изтрия от всички носители на информация веднага, щом Вие пожелаете това и ме уведомите.
А имейли ще Ви изпращам, когато се науча как става това с един нов и доста по-лесен софтуер, за който разчитам на добра приятелка. 🙂
Бъдете здрави и благословени, и ще се радвам да общуваме! 🙂
Елина Попова

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.