Книги

Г. Василева

„Благодаря, Ели, за изненадата тази сутрин! Малко се смутих, че вече 2 години чета само откъсите от книгата ти - "Моето Място", които публикуваш, а не съм си я поръчала. Но имам оправданието, че ми е ценно общуването с теб, по съседски близо, заредено със слънчево настроение, и спокойствие. Другото автоматично оправдание е, че една книга вече не мога да прочета като едно време, на един дъх, защото винаги имам да се подготвям за поредната консултация. Е, тази вечер държа и прелиствам книгата ти. Ами тя е от тези книги - пътеводители, които не е задължително да изчетеш за една нощ. Ще си я отварям вечер на някоя страница, ще се потапям в твоя свят и ще получавам това, за което си я написала. Благодаря ти толкова пъти, колкото си благодарила ти на уроците на живота в книгата си! Огромно благодаря!”

Йорданка Дж.

„Добро утро, прекрасна! Благодаря ти много! Прегръщам те и те целувам! Бог е с мен в новия ми дом. „Моето Място” има специално място в дома ми. Всички, които не повярваха в мен, да ги разочаровам. Ти ми даде много сила през „Моето Място”. Благодаря ти от сърце! Бъди благословена!”

Янка Захариева-Колева

„Ели, книгата е прекрасна и го мисля от сърце! Прочетох я на един дъх и сега ми е топло и светло в душата, въпреки, че е посред нощ! Не можах да се сдържа да кажа (напиша)... Благодаря!”

Добре дошла в „Моето Място”!
А дали не е Твоето Място?!
Онова женско Място, към което всяка от нас се стреми?

„Всички се изкачваха към върха.
И тя се изкачваше” …

„Моето Място”

35 приказки за Живота
Година на издаване: 2019г.
Автор и издател: Елина Попова

Книгата не се разпространява по книжарници или онлайн платформи.
Всяка книга е с уникално послание за теб, подписано от автора, и красива опаковка.

Поръчай сега

Приемам Общите условия